Szanics Edit (+36 30 418 4549) Pántya Tamás (+36 30 412 3061)
Menü

Vendégház

A  “Koronás Vad Vendégház” Vágáshután, a Zempléni-hegységben az erdők között megbújva fekszik. A vadregényes hegyek-völgyek, szemet gyönyörködtető látnivalókat tárnak vendégeink elé. Vendégházunk kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb családi, baráti társaságok számára, akár tizenhat fő kényelmes pihenésére is van lehetőség.

Vendégházunk Wi-Fi-vel felszerelt.

A terasz

A terasz szintén a társasági élet központja, innen csodaszép panoráma nyílik a Zempléni-hegységre. Minden este csodálható a naplemente, valamint tökéletes hely egy kellemes fröccs elfogyasztásához, beszélgetéshez vagy társasjátékozáshoz. Minden évszakban csodálatos látványt nyújt!

A filagória

A filagória ölelésében zajlanak az étkezések és a társasági élet, valamint itt kapnak helyet a Tamás által elejtett vadak trófeái is.

Földszint

A földszinten két szoba, egy fürdőszoba és egy nappali található. A közösségi nappaliban egy gyönyörű barokk cserépkályha ékeskedik.

A földszinti 1-es szobában egy franciaágy és egy emeletes ágy található. A 2-es szoba franciaágyas. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt, a WC különálló.

Tetőtér

A tetőtérben 3 szoba, egy fürdőszoba és egy WC, valamint egy kis pihenő található.

A 3-as szobában egy franciaágy és 2 db egyszemélyes ágy, illetve 2 db gyerekágy található. A 4-es szoba franciaágyas, az 5-ös szobában egy franciaágy és 2 db egyszemélyes ágy, illetve egy bébiágy kapott helyet.